Levenscoaching

Soms heb je even een steuntje in de rug nodig om je koers weer uit te stippelen, om zelf weer verder te kunnen met die puzzel van jouw leven. Of je zoekt iemand die met jou mee kan denken en voelen wat jij verder met je leven wilt. 

Als coach loop ik een eindje met je mee op je levenspad. Wat houdt jou op dit moment tegen om je mooiste leven te leven? Hoe kun je die obstakels overwinnen? Laat je niet langer beperken. Breek open dat ei en laat je mooiste zelf zien! In dit proces wil ik je graag begeleiden. 

We gaan de verbinding herstellen tussen je hoofd, je hart en je lijf. Oftewel: de samenhang vinden tussen denken, voelen en doen. Jij gaat alle antwoorden vinden op je vragen. Die antwoorden weet ik namelijk niet, die zitten al in jou. Je kunt er nu alleen nog niet bij. Ik help jou om ze te vinden.

We doen dit door de volgende vragen te onderzoeken:

  • Wie ben jij als mens?
  • Waar heb je op dit moment last van?
  • Waar wil je naartoe en wat houdt je tegen?
  • Hoe kun je hieraan werken?

 

 

Resultaat

Zo begeleid ik jou in jouw persoonlijke groei: van een leven waarin je je laat leven door de buitenwereld en niet durft te kiezen voor het geluk, naar een leven waarin je zelf  het stuur in handen hebt, waarin je leeft vanuit je essentie, je eigen liefdevolle kern. 

Hoe ziet dat er uit? Je voelt je weer vrolijk, opgewekt, je krijgt schijnbaar moeiteloos dingen voor elkaar, je bent alert, creatief, prettig in de omgang, je herstelt snel van inspanning en je hebt ’s avonds nog energie over.  Kortom: je leeft een LICHTER leven!

Is dit wat je wilt? Neem hier contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

CONTACT


Een oude indiaan gaf zijn kleinzoon onderricht over het leven. “Binnen in mij is een gevecht gaande”, zei hij tegen de jongen. “Het is een afschuwelijk gevecht tussen twee wolven. De ene wolf is slecht – hij bestaat uit woede, jaloezie, hebzucht, verwaandheid, schuld, wrok, leugens, valse trots, superioriteit en ego. De andere wolf is goed – hij is vreugde, vrede, liefde, hoop, kalmte, nederigheid, vriendelijkheid, vrijgevigheid en compassie. Binnen in jou woedt dezelfde strijd en dat geldt voor ieder mens”.
De kleinzoon dacht even na en vroeg toen aan zijn grootvader:

“Welke wolf zal het gevecht winnen?”
De oude man glimlachte en antwoordde: “Degene die jij voedt”. 


 

Een coachtraject

Een coachtraject bestaat uit een serie gesprekken van 1,5 uur. Losse gesprekken zijn ook altijd mogelijk. Bijvoorbeeld voor een update na een afgesloten traject, of als je alleen even een sparringpartner nodig hebt.

Kijk hier voor meer informatie over hoe ik werk

Als de golven van het leven je overspoelen,
leer dan te surfen!


Investering

Jij bepaalt zelf hoeveel je wilt investeren in tijd en geld. Je kunt kiezen uit de onderstaande drie pakketten. Tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat de verschillende pakketten voor jouw hulpvraag kunnen betekenen. De prijzen zijn inclusief BTW, voorbereiding, materialen, administratie en contact tussendoor in verband met de oefeningen of dringende vragen. 

Je betaalt vooraf het hele traject. Is dat een probleem voor je, dan is betaling in twee of drie termijnen ook mogelijk. 

Losse gesprekken kosten € 90,- per uur. Bij verlenging van een traject betaal je € 80,-per uur. 

COMPACT

6 sessies à 1,5 uur

€ 720,-

VERDIEPING

8 sessies à 1,5 uur

€ 960,-

LICHTER LEVEN

10 sessies à 1,5 uur 

€ 1.200,-


 

Mogelijkheden voor kostenbesparing 

Coaching wordt helaas nog niet vergoed uit de ziektekostenverzekering. Toch zijn er enkele andere mogelijkheden:

Vergoeding door je werkgever

Steeds meer werkgevers verstrekken een individueel keuzebudget aan medewerkers voor persoonlijke ontwikkeling of opleiding. Vaak kun je dit budget naar eigen inzicht inzetten. Let op: voor werkgevers zijn de genoemde prijzen exclusief BTW. 

Belastingaftrek

Als particulier kun je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, mits het doel ervan het verkrijgen van een (nieuwe) baan is of het beter functioneren in je baan. 

Aftrek als ondernemer en ZZP-er

Voor ondernemers en ZZP-ers is een coachingstraject vaak aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting. Check even bij de belastingdienst of dit voor jou ook geldt. 

Vergoeding via het UWV

Ontvang je een uitkering ontvangt via het UWV? Dan zijn er mogelijkheden in het kader van herstel en re-integratie waarbij het UVW een budget beschikbaar stelt voor coaching. Informeer hiervoor bij het UWV wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Hoe eenzaam is het gedachtenleven van een heer.
Ach, niemand weet wat er eigenlijk in mijn diepte omgaat…