Cliënten vertellen over hun ervaringen 

Levenscoaching

Mijn sessies bij Margriet hebben me veel gebracht. Met de tools die ze me gaf ben ik zelf gaan sleutelen en bouwen aan mezelf. Het ene lukte beter dan het andere. Als ik dan ergens niet verder kwam of tegen aan liep luisterde Margriet en vroeg net zo lang door tot ik zelf tot andere inzichten kwam. Heel verhelderend. Er is me in de paar sessies die ik bij haar heb gevolgd veel duidelijk geworden. Het waren “lessen” die ik nog regelmatig gebruik in mijn dagelijks leven. Waaronder bijvoorbeeld de ademhalingsoefeningen die ik nog dagelijks doe. 

Joyce

Margriet weet al meteen een vertrouwelijke sfeer te creëren waarin je je gemakkelijk openstelt en je verhaal kunt doen. Hierdoor ontstaat er al snel een goede band tussen cliënt en coach waardoor Margriet in een korte tijd heel goed tot de kern van de problemen komt. Margriet kan goed luisteren en daarna ook goed samenvatten wat je verteld hebt.

Ze confronteert je op een duidelijke maar prettige manier met je problemen en zet je ook voor thuis flink aan het werk.

De coaching die ik bij Margriet heb gevolgd heeft mij door een heel moeilijke periode in mijn leven heen geholpen. 

Marc

In een veilige en warme omgeving ben ik er dankzij de coaching van Margriet Moerenhout achter gekomen wat mijn kwaliteiten en leerpunten zijn; mijn valkuilen en uitdagingen. Het zal mij zeker helpen in terugkerende frustrerende situaties waarvoor ik nu handvatten heb gekregen. Het heeft mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven. Ik kan het iedereen aanraden.

Stella

Margriet heeft mij begeleid met zowel ontwikkelingsvraagstukken als loopbaankeuzes. Ik heb veel inzichten in mijzelf en mijn talenten gekregen en na afloop van ons traject een duidelijke visie waar ik naar toe wil. Bovendien heb ik veel ‘tools’ gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb me tijdens onze samenwerking gehoord, gezien en veilig gevoeld. Margriet heeft een groot talent om mensen te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kevin

 


 

Relatiecoaching

De coaching sessies hebben ons beide geholpen om even stil te staan bij hoe het gaat binnen onze relatie. Hoewel wij weten dat we elkaars tegenpolen zijn hebben we nooit echt stil gestaan bij op welke manier we communiceren. Doordat we zo verschillend zijn, zijn we ook ontvankelijk op een andere manier. We hebben geleerd hoe we de bal van het spel kunnen scheiden zodat we elkaar niet meer kwetsen. We realiseren ons dat we het nu moeten gaan doen en dat zal waarschijnlijk gaan met vallen en opstaan. Door de verbindende communicatie toe te passen begrijpen we elkaar beter.

Ook het stuk zelfreflectie was voor ons beide waardevol. Het verleden vormt je en dat zit soms dieper dan je denkt en creëert een hardnekkig gedragspatroon. Het herkennen hiervan is de eerste stap om er ook iets aan te kunnen doen. 

Dank voor de coaching, we hebben handvatten gekregen om samen te verbinden en onze relatie te verbeteren.

Arjen en Femke